Gulyás Ági 

– OLVASÓSAROK –

Az olvasás kikapcsol, pihentet, amíg olvasunk elszakadunk a napi problémáktól. Témától függően elvisz egy más világba, esetleg a mesék birodalmába. Lehet izgulni egy regényen, fantasztikus vagy történelmi témán, szurkolni a főhősnek vagy éppen a megmentésre szoruló királylánynak. Amíg a könyvvel a kezünkben a sorok és betűk birodalmában barangolunk, egy harmonikus, belső béke alakul ki bennünk és körülöttünk, szó szerint megáll a világ. Olvasás után még az alvás is jobb.

Érdeklődési körüknek megfelelő témát keressenek, de ha lehet könyv formájában. És itt jön a lényeg! Miután elolvasták gondolkodjanak el az adott témán, dolgozzák fel a sorok mondandóját. A könyvekben nem csak az átlag tartalom a lényeg, tudni kell a sorok között is olvasni. Az a könyv, amit megfogott, levett a polcról, esetleg a szeme akadt meg rajta vagy éppen leesett, mikor egy másikért nyúlt, az üzenetet hordoz az olvasója számára. Amennyiben most soraimat olvassa, jó helyen jár, erre kellett felhívnom a figyelmét. Élje bele magát a történetben, hamarabb talál rá az üzenetre.

Oldalamon valós, segítő jellegű és fantázián alapuló írásokat talál. Ezekkel szeretnék segíteni a gondolkodásban, az úton most elinduló keresőknek!

Remélem, sikerül!