Rezgésszint emelése

 

SOKAN KÉRDEZIK, hogy mi történik, mert rengeteg a haláleset!

– Én elmondom. Az történik, hogy eljött az idő! Ugyanis a Föld rezgése folyamatosan emelkedik, és az Oroszlánkapu energia ideje alatt, ami július 28-tól augusztus 14-ig tartott mindenkinek meg kellett hoznia a döntést, hogy marad és emelkedik, vagy távozik! És a jelenleg a Földön leszületett lelkek kb. 60 -70 % -a döntött a távozás mellett, ami egy borzalmasan magas szám! A távozás mikéntje egyénfüggő. A legtöbben az oltottak közül kerülnek ki, hiszen eredetileg is ez volt a célja a vakcinának, de rengeteg baleset és öngyilkosság is lesz az elkövetkező időkben. Ezért is hangoztatják ezt a 4-dik hullámot, mert ők ezt tudják, csak így még többen dőlnek be…

Mindemellett a sötét oldallal kötött lélekszerződések behajtása is elkezdődött, ami azt jelenti, hogy mindazok, akik eladták a lelküket akár ebben az életükben, akár az előző életeik valamelyikében most számíthatnak arra, hogy elkezdenek borzalmas dolgok történni velük, mert a szenvedésből tudnak a sötét entitások energiát nyerni! Azokkal is ugyanez a helyzet, akiknek kötődésük van a sötét oldalhoz, ami azt jelenti, hogy az energiájuk sötét, és egy olyan energetikai szál köti őket a sötétséghez, ami meg nem szakítható! A legtöbben boszorkányok és gonoszok, akik néha elég ártatlannak tűnnek kívülről, de a lelkük mélyén sok a rosszindulat bennük.

Már túl sok idő nincs, mert van egy pont, ahol az alacsonyabb rezgésű lelkek, akik nem tudnak és nem is akarnak emelkedni nem fogják bírni a rezgésszintet, és a testük felmondja a szolgálatot. Ezt úgy kell elképzelni, mint egy ablaküveget, amelyik mellett nagyon magas frekvenciájú hangot adnak ki. Előbb-utóbb akkora feszültség keletkezik az üvegben, hogy felrobban. A test pedig súlyosan megbetegszik, és végül elhalálozik.

Tudom, hogy ez borzalmas dolog és nagyon nehéz megemészteni, hogy ennyi ember fog távozni, de meg kell érteni valamit! Minden a lelki fejlődésünkről szól! És azok, akiknek a lelkük már nem bírja az átélt fájdalmak miatti gyötrődést, nem képesek lerakni azokat a terheket amiket akár már évtizedek óta cipelnek magukban, nekik a maradás lenne a gyötrelmes! Nagyon erősnek kell lenni ahhoz, hogy ezt az átmeneti időszakot végig tudja csinálni valaki.

Rengeteg lelkierőre van szükség, mert a sötét oldalhoz tartozók most mindent elkövetnek azért, hogy minél többet ártsanak, ugyanis nem bírják feldolgozni, hogy vesztettek! És azért hoznak borzalmas rendelkezéseket és kényszerítik az embereket, mert még mindig azt hiszik, hogy megúszhatják!

Ezt az időszakot nevezhetjük utolsó időknek is akár, hiszen ez a lezárása egy borzalmasan hosszú korszaknak az emberiség fejlődésének történetében, ami a leigázásról, a rabszolgaságról szólt, és ami soha többé nem fog visszatérni, mert az a tudatszint amit most az emberiség elér, már bele lesz kódolva a DNS-ünkbe, és ezt nem veheti el tőlünk senki többé! Most már tisztában leszünk az erőnkkel, a képességeinkkel és a lehetőségeinkkel is.

Ezen az időszakon csakis azok fognak tudni átjutni, és belépni az Aranykorba, akik képesek lerakni a batyuikat, feloldani a blokkjaikat és minden fájdalmukat, ami bennük van hátra hagyni, begyógyítani.

Nekem elhihetitek, hogy néha ez borzalmasan nehéz, és az emberek egyszerűen képtelenek az elengedésre. Sosem tanította meg senki nekünk ezt, mert ugye a szenvedő embernek a lelki fájdalmából eredendően a fizikai testében betegségek keletkeznek, ami jó pénzt hoz a konyhára a gyógyszergyártóknak – akik egyébként a háttérhatalom tagjai. Sajnos amikor rájöttek arra, hogy a betegségek által is manipulálni lehet az embereket, kitaláltak egy történetet arról, hogy a baktériumok és a vírusok megbetegítik az embert, erre pedig gyógyszert kell szedni. Na most az igazság ezzel szemben úgy néz ki, hogy a baktériumok és a vírusok az életünk részei, és semmiféle betegséget nem okoznak bennünk, minden ami betegség csak létezhet egy emberben az KIZÁRÓLAG LELKI EREDETŰ!! És a gyógyszerek amiket szedetnek az emberekkel mérgek, amelyek valójában a mellékhatások által okoznak még nagyobb károsodást a szervezetben. Na de ez olyan mélyen bele van ivódva az emberiség tudatába, hogy még sok idő lesz, mire megértik, hogy akkor leszel egészséges, ha a lelki betegségeidet gyógyítod, és semmi nem jön kívülről!

A Föld már most az 5. Dimenzióban van. Ezt onnan lehet tudni, hogy a rezgésszint az nagyon magas. Az 5D energiáját és kiváltságait azok élvezhetik már most is, akiknek a rezgésszintjük, a tudatszintjük már olyan magas, hogy érzékelni tudják azt.

Miben nyilvánul ez meg? Abban, hogy az életükben egyre több a szinkronicitás, sikeresek a törekvéseik, beköszöntött az életükben a jólét – ami nem csak az anyagiakra értendő! Akiknek a tudatos teremtés már egyre könnyebben működik, és akikkel rengeteg olyan helyzet történik folyamatosan, ami örömet okoz nekik.

Minden egy döntés. Ahogy dönthetsz a szenvedés mellett, úgy dönthetsz a boldogság mellett is. Semmi másra nincs szükség, csak változtasd meg a gondolkodásodat!

Amikor eldöntötted, hogy meg akarod tapasztalni a jólétet, akkor minden segítséget megkapsz hozzá az Égiektől! És ha még kéred is a segítséget, akkor még inkább megtapasztalhatod mit is jelent az 5D-ben létezni!

Az emberiség kettészakadt már tavaly a nyári Napforduló ideje óta. Azok, akik elkezdtek emelkedni és az 5D-be tartottak egyre jobb életet tapasztalhattak meg, azok pedig akik nem akartak emelkedni, egyre nehezebb helyzetbe kerültek, és egyre betegebbek is lettek. Rengetegen távoztak is már azóta, aminek az az oka, hogy ők úgy döntöttek, hogy nem emelkednek! De ahogy mindig mondom, senki sem távozhat egy perccel sem korábban, mint ahogy elérkezett az ideje!

De a döntést mindenkinek magának kell szabad akaratából meghoznia, és a lépéseket megtennie, ezt helyetted nem teheti meg senki! ”

 

– Az írás szerzője általam ismeretlen, azonban a tartalmával maximálisan egyetértek. –

Szuper kiegészítő hozzá a hangos könyv és egy általam jól ismert, hatásos meditációs videó!

Remélem sok embernek tudok segíteni a közzétételével!

Mit lehet tenni, hogy ha már a maradás mellett döntöttél, akkor minél jobban meg tudd tapasztalni a jólétet?

Emeld a frekvenciádat!

 

 

Hangoskönyv: 11 perc

Kyle Gray: Emeld a rezgésed / részlet /

Hallgass olyan zenéket amelyek felemelik a rezgésszintet, és ne hallgass olyanokat amelyek a csalódást és a szomorúságot tartják életben benned! Rengeteg olyan videó van, amiben olyan frekvenciák szólnak amelyek segíthetnek.

 


Meditációs videó 26 perc

Fej vagy fülhallgatóval kell hallgatni

 

Paksi Zoltán: Reflaxáció

Keresd meg azt amelyiket jól esik hallgatni, és soha ne erőltess magadra olyat amit nem, mert pont az ellenkezőjét fogod elérni!

Használj reggeli megerősítéseket!

Napközben figyelj oda a szavaidra, és mindig pozitívan beszélj saját magadról! Mindig állíts és ne tagadj amikor a terveidről és a vágyaidról beszélsz!

Ha ezeket betartod, olyan életet tapasztalhatsz meg amelyről eddig csak álmodtál, és megsúgom neked, hogy ez minden nappal csak egyre jobb lesz!

Nehéz időszak ez mindenkinek, de tudd, hogy sosem vagy egyedül, és minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy minél könnyebb legyen az életed, de kérned kell, mert senki sem avatkozhat bele a szabad akaratodba!

Az elengedésben és a blokkok oldásában kell dolgoznunk. Erre sokkal nagyobb szükség van, mint azt bárki is gondolná, mert sok olyan blokk van egy emberben amiről nem is tudja, hogy milyen nagyon le tudja húzni az energiát és a rezgésszintet!